Ponudba

Smo specializirani za zastopanje in dobavo vrhunskih strojev za upogibanje cevi in pločevine. Naše storitve zajemajo celoten proces, od svetovanja pri izbiri najboljše opreme do strokovne namestitve in nadaljnje podpore.

Svetovanje in izbor strojev

V sodelovanju z strokovnjaki matičnih podjetij vam bomo svetovali pri izbiri iz naše široke palete strojev za upogibanje cevi in pločevine. S širokim znanjem in izkušnjami v panogi vam lahko nudimo natančno svetovanje glede tehničnih specifikacij, zmogljivosti in cenovne ustreznosti vsakega stroja.

Dostava, namestitev in podpora

Zagotavljamo hitro in zanesljivo dostavo stroja ter strokovno namestitev in kalibracijo. Po namestitvi vam nudimo tudi celovito usposabljanje za uporabo stroja. Pomagali vam bomo razumeti vse funkcije in možnosti vaše nove opreme. Vedno smo pripravljeni odgovoriti na vaša vprašanja in rešiti morebitne težave. Poleg tega zagotavljamo dostop do originalnih nadomestnih delov in poprodajnih storitev.

R

Inovacije in tehnološki napredek

Sodelovanje s svetovno priznanimi znamkami pomeni, da smo vedno na čelu inovacij in tehnološkega napredka v industriji upogibanja cevi in pločevine. Redno posodabljanje opreme zagotavlja, da ostajamo konkurenčni na trgu in lahko ponudimo najnovejše rešitve našim strankam.

R

Vrhunska kakovost in zanesljivost

Zastopanje svetovno priznanih znamk nam omogoča dostop do najboljših in najnaprednejših strojev na trgu. Naša oprema je znana po svoji visoki kakovosti, zanesljivosti in trajnosti, kar podjetjem omogoča učinkovito izvajanje njihovih proizvodnih procesov.

Svetovno Priznane Znamke

Smo zanesljiv in ugleden zastopnik svetovno priznanih znamk strojev za upogibanje cevi in pločevine. Z našo opremo lahko zagotovite visoko kakovost, zanesljivost in učinkovitost vaših proizvodnih procesov.

Strokovno znanje

Imamo bogate izkušnje in strokovno znanje na področju upogibanja cevi in pločevine. Z veseljem vam bomo pomagali izbrati najprimernejšo opremo za vaše potrebe in vam nudili podporo skozi celoten proces.

Celovite Storitve

Ponujamo celovite storitve, ki vključujejo svetovanje, dostavo, namestitev, usposabljanje, tehnično podporo in servis. Skrbimo, da je vaša oprema vedno delujoča kar vam omogoča nemoteno izvajanje vaših proizvodnih procesov.

Prilagojene Rešitve

Ponujamo vam prilagojene rešitve, ki ustrezajo vašim specifičnim zahtevam. Ne glede na kompleksnost vašega projekta, lahko računate na nas, da vam zagotovimo ustrezno opremo in podporo.

Poslovni partnerji

Vsi krivilni stroji JUTEC prepričajo z uporabniku prijaznim upravljanjem in najvišjo kakovostjo – ročno izdelani v Nemčiji. Zahvaljujoč desetletnim izkušnjam pri izdelavi inovativnih in zanesljivih upogibnih sistemov za obdelavo cevi in profilov nudimo celovite rešitve za obdelavo cevi.

Paleta izdelkov obsega vse od majhnih ročnih krivilnih strojev do polavtomatskih krivilnih strojev na trn, valjčnih in profilnih krivilnih strojev ter vključuje sistemske rešitve krivljenja do zunanjega premera 100 mm.

DAVI, podjetje ustanovljeno v Italiji leta 1966, je največji svetovni proizvajalec ploščatih zvitkov za težke obremenitve, težkih kotnih zvitkov, visoko produktivnih linij in prilagojenih strojev za valjanje. Zgodovina DAVI vsa temelji na učenju in prizadevanju za doseganje najboljših veščin v procesu upogibanja. 

Paleta izdelkov Davi se ponaša z obsežno izbiro zvitkov plošč (v konfiguracijah s 3 in 4 zvitki), ki skrbijo za plošče širine od 2 do 6 metrov in debeline od 6 do 400 milimetrov. Poleg tega obsega obsežno paleto kotnih zvitkov, zasnovanih za nosilce do višine 1.200 mm, cevi do premera 800 mm in prirobnice do 600 x 200 mm na robu.

Tehnološko podjetje transfluid Maschinenbau proizvaja stroje za obdelavo cevi v Schmallenbergu (Nemčija). Transfluid je cenjen partner po vsem svetu za proizvodnjo strojev za krivljenje in obdelavo cevi. transfluid že od leta 1988 razvijajo svoje na kupce usmerjene tehnologije za obdelavo cevi in ponujajo prilagojene rešitve za konstrukcijo naprav in strojev za avtomobilski, energetski in ladjedelniški sektor ter proizvodnjo medicinske opreme.

Podjetje ZOPF je majhno inovativno podjetje ki ponuja upogibne rešitve v številnih različnih segmentih. Njihova linija izdelkov vključuje običajne obročaste krivilne stroje za cevi in profile ter polavtomatske in CNC-krmiljene stroje. Stroji za krivljenje cevi z in brez trna skupaj s stroji za horizontalno krivljenje palice dopolnjujejo njihovo raznoliko ponudbo. Krivilni stroji ZOPF delujejo v Evropi, v tujini in na Daljnem vzhodu. Sodelujejo s kvalificiranimi agencijami po vsem svetu.

Ob ustanovitvi leta 2010 je podjetje Thomas Rohde Biegetechnologie GmbH gradilo na dolgoletnih izkušnjah v industriji krivljenja cevi. Nosilec znanja je bil in ostaja generalni direktor Thomas Rohde, ki ima desetletja izkušenj. Dandanes so ponosni, da je poleg Thomasa Rohdea del podjetja tudi njegov sin Pascal Rohde, s čimer se dragocene izkušnje prenašajo naprej in podjetje lahko gleda v varno prihodnost.

Zanesljivo partnerstvo

Posvečeni smo dolgoročnemu sodelovanju s strankami. Naš cilj je zagotoviti vašemu podjetju konkurenčno prednost in dolgoročni uspeh. Z nami boste dobili zanesljivega in odzivnega partnerja, na katerega se lahko zanesete. Ne glede na vaše potrebe po upogibanju cevi in pločevine, vam bomo zagotovili vrhunsko opremo, strokovno podporo in zanesljivo partnerstvo, ki vam bo pomagalo doseči vaše poslovne cilje.

Zaupajo nam

Kontakt

Ob Blažovnici 28, 2341 Limbuš

041-647-797

info@gotis.si

Pogoji poslovanja

Pustite nam sporočilo!