O nas

Smo eno izmed vodilnih podjetij na področju zastopanja in distribucije najboljših svetovno priznanih znamk strojev za upogibanje cevi in pločevine. Z večletnimi izkušnjami in strastjo do industrije gradimo trdne odnose s strankami in partnerji ter postavljamo standarde kakovosti in strokovnosti. Pri svojem delu se zanašamo na visoke etične standarde, transparentnost, inovativnost in zavezanost kakovosti. Spoštujemo potrebe in cilje naših strank ter si prizadevamo za vzpostavitev dolgoročnih in vzajemno koristnih odnosov.

Naše podjetje sestoji iz strokovnjakov z bogatimi izkušnjami na področju upogibanja cevi in ​​zastopanja strojev. Vsak član naše ekipe je predan zagotavljanju najboljše možne storitve in podpore našim strankam. Smo vaš zanesljiv partner za vse potrebe v industriji upogibanja cevi. Ne glede na obseg vašega projekta ali vaše specifične zahteve, lahko računate na [Ime vašega podjetja], da vam zagotovi najboljše rešitve in izjemno izkušnjo.

Naša misija

Naša misija je nuditi celovite in prilagojene rešitve za vsako stranko. S sodelovanjem s svetovno priznanimi znamkami in zagotavljanjem strokovne podpore ter servisnih storitev želimo postaviti nove standarde na področju industrije upogibanja cevi in pločevine ter povečati produktivnost in učinkovitost naših strank.

%

Zadovoljstvo strank

Podpora stankam

Zaključenih projektov

Naša vizija

Naša vizija je postati prva izbira podjetij, ki potrebujejo visokokakovostne stroje za upogibanje cevi in pločevine. Zavezani smo k zagotavljanju inovativnih rešitev, vrhunske kakovosti in izjemne storitve, ki omogočajo našim strankam uspešno rast in razvoj.

Kontakt

041-647-797

info@gotis.si

Ob Blažovnici 28, 2341 Limbuš